Een van de bijgerechten bij de peposo van vorige week, was een heel simpel gerechtje van venkel, room en parmezaan. MJ appte gisteren dat ze het recept op mijn site miste. Bij deze đ
Wat heb je nodig
- 2 venkelknollen
- parmezaanse kaas
- 100 ml room
- peper en zout
Zo maak je het
Snijd een paar venkelknollen in repen en kook deze heel kort in zout water. Een minuutje of vijf is genoeg. Giet de venkel af en laat even uitlekken. Leg de groente vervolgens in een ovenschaaltje, bestrooi met verse gemalen peper en Parmezaanse kaas. Liever niet de fijngemalen kaas want die is gewoon minder lekker. Beter is vers van het stuk of in flinters geraspt. Schenk tenslotte wat room over het gerecht en zet een kwartiertje in een oven van 180ÂșC. C’est tout. Echt heel makkelijk dus. En heel lekker! Helaas geen foto, maar die komt nog wel een keer.
Recente reacties