Voor Clarita en voor de andere liefhebbers een iets meer gedetailleerde beschrijving van het recept: Schil drie appels, snijd ze in kleine blokjes. Snijd ook een handvol gedroogde abrikozen in stukjes en meng dat met de appel. Schep hier twee volle eetlepels kokosroom doorheen en twee eetlepels havermout. Bestrooi tenslotte met kaneel en roer het geheel goed door elkaar. Verspreid het mengsel over een lage ovenschaal of bakvorm. 20 à 30 minuten in een oven van 190 graden. Een beetje laten afkoelen en daarna flinke schep Griekse yoghurt erover. Erg lekker dus…
zoeken
Allemaal lekker
ansjovis
asperges
aubergine
avocado
barbecue
bladerdeeg
chorizo
citroen
cranberry's
eendenborstfilet
eendenbout
garnalen
gehaktballen
geitenkaas
gember
gerookte eendenborst
high tea
Italiaans
Italiaanse stoofpot
kip
kokos
konfijten
koolhydraatarm
koriander
lekkermakkelijklekker
Lekker Makkelijk Lekker
makreel
mosselen
mozzarella
muffins
oosters
paella
parmesan
parmezaan
pasta
rivierkreeftjes
rode currypasta
room
rozemarijn
rundvlees
sinaasappel
tapa
tapas
tonijn
wortel
net gekookt
- Frittata met broccoli en kaas
- Quiche met geroosterde witte asperges en parmezaanse kaas
- Asperges, eendenborst en sinaasappel… zo lekker
- Fijn soepje met zoete aardappel, wortel, pindakaas, kokos en curry
- Ragù met gekonfijte eendenbout
- Flat Iron Steak met asperges
- Ciabatta met eendenborst en tonijnsaus
- Provençaalse whiskykip van de barbecue
- Paella met kwartels, tuinbonen en chorizo
- Salade met haricots verts, paprika en tomaat
Recente reacties